För ungefär två år sen fyllde jag i en lista som handlade om ingen mindre än…. mig! Woho. Och nu tycker jag det är dags att fylla i den igen. För ibland är det kul att se hur mycket saker ändras på ett par år, och det är också kul att fylla i listor. Listor är livet.

Hur gammal är du?
25 år.

Hur gammal känner du dig?
Som att jag är förhållandevis rätt i ålder just nu? För första gången på länge, ska jag tillägga. Jag känner mig varken särskilt mycket mer eller mindre än just 25. Förutom de stunder när jag inte orkar vara mer än ca 5, eller de gånger jag känner mig lika trött som 75, lol.

Var bor du?
I relativt centrala Malmö, på Västra Sorgenfri.

Vad gjorde du igår?
Var hemma och vilade efter yrseln, sorterade ”klart” mina broderigarner, plockade undan saker på golvet och skrivbordet för att göra rent, och tog det annars rätt lugnt.

Sommar, höst, vinter, vår – vilket föredrar du?
Ni vet mellan-årstiderna? Sensommar, vårvinter, försommar. Det är det som känns allra mest spännande för mig. Så just nu, till exempel!

Är du beroende av någonting?
Min mobiltelefon kanske? Haha.

Nämn tre saker man inte vet om dig?
Jag är en väldigt stökig person, jag har svårt att inte pilla på saker, och fram tills för några år sen hade jag svårt för smaken av olivolja.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
I sängen. Fy farao vad trött jag är just nu!

Vad är du på för humör just nu?
Trött, tired, exhausted. Skämt åsido, det är rätt bra annars faktiskt.

Vilket är ditt favoritgodis?
Just nu skulle jag säga Mentos med jordgubbssmak.

Vilken är din favoritaffär?
Hm… Jag skulle nog vilja säga att en storfavorit är Emmaus på gågatan här i Malmö.

Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Mestadels är jag en kvällsmänniska, men jag har insett hur mycket bättre jag mår när jag går upp tidigt. Så kanske är jag en morgonmänniska ändå? Diskuterade det där med Eric i veckan, och vi diskuterade hur det skulle se ut om elektricitet inte var en grej. Hur skulle ens dygnsrytm se ut då? Så nyfiken på det, faktiskt!

Har du blivit sydd någon gång?
Nej. Tack och lov har det aldrig behövts.

Är du blyg?
Jag skulle säga ja, men jag vet helt ärligt inte längre. Jag var väldigt blyg när jag var yngre, framförallt i situationer jag inte kände mig 100% bekväm i. Numera är jag kanske lite mer utåtgående, fast jag samtidigt inte alls är särskilt utåtgående? Jag vet inte.

Vad heter du i mellannamn?
Viola Kristina.

Vill du gifta dig?
Ja. Simple as that. Vi planerar as we speak, men det lär ta några år till innan det händer. Pengar och så vidare, bröllop är löjligt dyrt??

Har du några smeknamn?
Bea, Bissan. Bea är väl självklart på många sätt, det är många som nog nästan glömt att jag heter Beatrice egentligen. Eller som aldrig hört hela mitt namn. Bissan är efter min kusin som var 1½ när jag föddes och bara fick fram ”Biss” när hon skulle säga mitt namn, sen har det hängt med i släkten. Men ingen annan kallar mig det, haha.