Woho! Vi har officiellt nått en fjärdedel av min lilla utmaning, och jag har lyckats blogga varje dag än så länge. Med det sagt tänkte jag att alla kanske inte klickar sig in här varje dag, eller klickar på vartenda inlägg på Bloglovin. Och därför känns det rimligt att sammanfatta några av de inlägg som jag faktiskt har jobbat med och tycker blivit lite extra bra. Så idag kör vi den korta sammanfattningen!

Först ut inlägget där jag sammanfattar allt jag skapade till årets Sybingo! Här finns bilder på och texter kring det som skapades under sommarens månader, och om jag får säga det själv är där himla mycket fint!

Dagen efter det tipsade jag om tre personer på instagram som jag gillar lite extra, med tema växter. Mina tre favoriter just nu, helt enkelt.

På den sjätte dagen skapade jag… ett inlägg om hur jag omblomerat i vårt vardagsrumsfönster! Det blev väldigt fint, får jag säga. Är fortfarande jättenöjd!

En dag funderade jag lite extra kring kläder och höststil. Själv är jag sugen på höstfärger och mjuka material, vad är du sugen på?

Ett inlägg fick handla om mitt påbörjade virk-projekt! Har ni inte läst det inlägget än, så tycker jag verkligen ni ska göra det. Älskar det här lilla projektet, och kan inte vänta tills jag får visa mer av det!

Min absoluta favoritlista gjorde comeback! Ni vet den där jag listar fyra gånger fyra saker, och lägger till fyra bilder?

Ett annat inlägg innehöll tips på fina inlägg hos andra bloggare, sånt som jag sparar i en mapp på Bloglovin som jag döpt till ”Bara fint”.

Det allra längsta inlägget sen jag startade utmaningen handlar om alla böcker jag läst sen slutet av januari när jag sist sammanfattade årets läsning. En väldig massa bra, tycker jag!

Och sist men inte minst, skrev jag ihop en lite halvrolig analys av hemskärmen i min telefon och vad den kanske eller kanske inte säger om mig som person.

Och det var alla mina personliga favoriter bland inläggen jag skrivit sen jag påbörjade utmaningen. Vilket inlägg har du gillat allra bäst såhär långt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram