Vecka 4 ur telefonen

Jag vet inte om det är vädret eller om det är att jag tog ut mig så totalt under julen, men jag är verkligen väldigt trött och slö just nu. Sitter allra mest inne och läser, tittar på serier eller skapar med händerna. Sånt jag verkligen gillar, visserligen. Men samtidigt sånt som får mig att stanna inne, isolera mig, inte umgås. Och i längden blir det verkligen både tråkigt och jobbigt. Men lite fint är det också, såklart. Som de dagar när jag kommer ut och umgås med andra! Och det som fastnade på bild i telefonen den senaste veckan kommer här:

Det kom sol!! Som jag saknar den nu när det mest är grått och regnigt. Behöver inte ens vara mer än några timmar en dag, men de där timmarna alltså… Så jag passade på att ta lite bilder, såklart. Böckerna på bilden har jag också sammanställt en recension av här.

Läser gör jag ju också, som sagt! Ganska mycket, dessutom. Just nu sitter jag mest i sängen, men om jag inte sitter i sängen så sitter jag i min bästa fåtölj. Ibland är det dessutom fina färger på himlen! Boken är förresten en jag läser just nu. Den är lite trög i starten, men hittills bra.

Sen färdigställde jag en present också! Till Mys lilla ettåring. Den höll direkt på att råka åka ut genom dörren till bussen när han fick den, men den räddades i sista stund, hehe. Glad blev både han och My i alla fall, och det är ju det roligaste!
Och så har jag letat lite efter en grej, vilket resulterade i en sen kväll där jag gick igenom en himla massa lådor med grejer… Låt oss bara säga såhär: Om ni någonsin behöver något lite udda hänge till ett smycke eller så, hör gärna av er! Jag har säkert något roligt i gömmorna….

Och så avslutade jag veckan med en massa små lagningar. Min sovtröja som gått upp lite i en söm, ett par sockar som behövde förstärkning, och så Erics medeltidsbyxor som han gärna använder som mjukisbyxor (och som legat i en påse i flera år nu…. för några trasiga sömmar som tog mig en halvtimme att laga…).

Och det var den veckan! Tog ungefär inga fler bilder med telefonen faktiskt. Mest för att jag inte mått så bra, alltså. Men håller tummarna för att det vänder snart, och så håller jag tummarna för lite sol igen.

Vad gjorde ni förra veckan som var extra fint?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram