Ah, loppisfynd! Älskar loppisfynd. Både att hitta egna och att titta på andras. Har på sistone börjat följa allt fler på instagram som är nischade enbart på loppisfynd. Själv delar jag väl inte så många just där, men att få titta på andras är så himla bra! Hoppas så klart att ni också gillar att se andras loppisfynd, och delar några av mina senaste här:

Just den här lilla högen med fynd kommer alltså från Erikshjälpen i Åkarp, en liten utflykt som jag bloggade om här. Själv tyckte jag att det var lite svårt att hitta något, men det kom såklart med några fynd med hem ändå!

Först ut är de här böckerna. En otrolig klassiker som jag aldrig läst innan, och en som är en fristående uppföljare till en bok jag läste för ett par år sen. Ska bli spännande att läsa båda! Älskar att fynda pocketböcker i nyskick.

Jag hittade också den här ramen, som jag tyckte var så himla fin! Endast 7 ynka kronor kostade den, och det var ju som taget. Fyllde den för ett par kvällar sen med det här enkla motivet. Av sånt där jag hade hemma, gammalt papper ur nåt ritblock med tre papper kvar och en favoritpenna.

Och lite garn, såklart! Har en idé om en abstrakt väv ovanför vår TV, och letar just nu vita garner i olika utföranden. Detta fluffiga akrylgarn kändes alltså helt rätt.

Men den här burken ändå! Mitt bästa köp, tror jag ändå. Såg den på ett hyllplan och tänkte direkt ”den där är handdrejad!” och tog upp och tittade på den. Älskar att den är lite sned i glasyren på nederkanten, och att det är glasyr på hela insidan av locket (den är alltså glasyrbränd ståendes på den lilla knoppen!).

Gillar också formen väldigt mycket. Lagom stor för… jamen, jag vet inte riktigt. Jag vet bara att jag tycker mycket om den. Och att jag antagligen aldrig lär få reda på vem som har gjort den…? Men den är ju onekligen vacker oavsett. Ska bara lista ut vad som ska få ligga i den.

Och sist, men absolut inte minst, fick jag med en anslagstavla hem! Den här stora, som mäter 60×90 cm, kostade bara 10 (!!!!) kronor. Fattade ingenting, men den var tvungen att följa med hem. Den ska få byta ut den slitna i kass kork från IKEA som hänger bakom skrivbordet nu, tänkte jag.

Och det var det hela! Ganska bra, ändå. Sammanlagt (plus en till pocket som jag skickat iväg i en bokbytar-grej jag ska skriva om snart) gav jag 121 kronor för alltihop. Erikshjälpen alltså, en av mina bästa kedjor får jag erkänna.

Och det var de senaste loppisfynden jag fått med mig hem! Eller nästan, för när jag skriver detta har jag faktiskt fyndat lite idag. Men de fynden får komma i ett eget inlägg, helt enkelt. Har ni fyndat något fint eller bra på sista tiden?!