Åh, jag är så glad att jag äntligen börjat blogga igen?! Att jag tog tag i hela skiten med back up av alla bilder och att det… jamen nästan är klart? Nästan, för jag fortsätter att ta nya bilder mitt i allt och får föra över lite extra. Men det känns ändå bra, som ett lugn i själen.
Och därför, nu när jag äntligen har plats på både dator och i telefon, så har jag lyckats plocka ut några bilder från de där nästan två månaderna när jag inte bloggade alls. Sånt som var lite extra fint, och som dessutom råkade hamna på bild. För mitt i allt detta förvirrande som är Corona, så vill jag att bloggen ska få vara mysig. Fin och mysig. För det är det jag själv vill fokusera på mitt i allt detta. Så här är några bilder som jag gillat på saker som varit fina på sistone!

Ljuset som bildar skuggor av växter på väggen i vardagsrummet.

Att Pokémon-spelet har en födelsedagsfunktion när man går in på Pokécentret med en tårta på skärmen och överraskningsfest <3

Och vår lilla tur över till Glyptoteket helgen efter att jag fyllde år. Så glad att vi hann med det innan allt konstigt bröt ut.

Vänner med gulliga barn som man kan umgås med <3

Och att hitta nya second hand-butiker med stor fyndpotential!

Att jag fått spendera så mycket tid med dessa två, både i Malmö och Falkenberg. Så viktiga personer <3

Att vi fick en tur till Falkenberg i vår, trots att påsken inte blir av. Och att den här katten är det bästa jag vet. När han gosar på ens mage i en timme <3

Och loppisturer i Falkenberg, med såhär fina loppiskorgar!

Att få gå på stranden med hunden i löjlig blåst, och träffa Erics morfar varje morgon på ungefär samma ställe.

Snödroppar i vas i solljus på kvällen.

Och framför allt: mornar på trappan i solen. Så glad att jag fick EN sån dag i vår. Lugnet i kroppen efter det är det bästa jag vet.

Men att det är så varmt att man får knäppa upp kappan är inte heller helt fel.

När såna här roliga grejer uppstår av en slump när man staplar saker på varandra, hehe.

När jag upptäckte att en av mina begonior hade börjat grena sig i precis varenda bladveck! Tack för fin stickling, Alicia <3

Att kunna sitta med öppna fönster på soliga dagar.

Alla träd och buskar som blommar i solen och värmen.

Keramikkursen på två helger. Snart är det glasering också!

Den gulliga kattungen som sprang omkring på kyrkogården när jag var på väg till keramiken.

SOLLJUSET.

Mest det i köket, som egentligen är en spegling från fönstren på andra sidan gården, men som är det bästa solljuset som finns.

Och så tulpaner. Framförallt rea-tulpaner som bara kostar en tjuga för att de börjat slå ut.

Men kanske mest att jag börjat skapa igen. Virkar, broderar och målar som aldrig förr. Och det är så himla roligt. Ska inte jinxa för mycket nu, men tror det kommer fortsätta ett bra tag till. Hoppas åtminstone innerligt det, för det är så roligt.

Märker verkligen att orken och viljan att ta bilder kommer tillbaka med ljuset. Hur många av de här fina sakerna har egentligen med solen att göra, hehe?