Har ni också en massa tid över som ni behöver lägga på något? Jag vet att jag har och har haft det den senaste tiden. Och vad är så bättre än att titta på något?! Och kanske skapa lite samtidigt, om det man gör inte kräver för mycket räkning. Här är fem saker jag gillat att titta på den senaste tiden.

Harry Potter och hans rötter på SVT Play

Vi börjar väl med det alla har tillgång till och som kostar 0 kronor. Här har vi en dokumentär på en timme som handlar om Harry! Och utställningen som var för nåt år sen på British Library i London. Som jag inte ens visste om skulle vara eller hade varit, men ja. Bra sak att lägga en timme på? Detta passar utmärkt!

Den stora älgvandringen på SVT Play

Det var faktiskt farmor som tipsade om detta när vi pratade i telefon förra veckan. Än har jag inte sett några älgar, men så har jag också mest suttit utomhus utan dator den här veckan. Men det går 24/7 och är väldigt avslappnande att titta på, så rekommenderar om man som jag sitter fast i stan och vill se lite riktig natur! Kanske får man se en älg eller flera också?

Love Is Blind på Netflix

Finns det nån som inte har sett detta än? Nej? Okej, bra! Då tipsar jag om det ändå, för jag tyckte det var gulligt. Och lite jobbigt ett tag också. Ni som sett det vet säkert vad jag syftar på. Ni som inte sett – ge det en chans! Eric tittade med mig i fyra avsnitt, sen orkade han inte mer.

Sex Education på Netflix

Jag erkänner att jag var skeptisk först, innan jag började titta. För många hade tipsat om den, och jag är ju en sån där jobbig person som då helst vill skrika NEJ och aldrig tittar på det. Eller tittar i hemlighet flera år senare. Eh… I alla fall! Se detta! Så mycket man lär sig ändå, och jag älskar att den är brittisk. Det gör den ungefär 300% bättre. Eller bara se den för alla underbara karaktärer. SE DEN. (och det kommer en tredje säsong!!)

Too Hot To Handle på Netflix

Ska jag verkligen tipsa om detta? *tar ett djupt andetag* Det här är faktiskt ganska kul! Om man gillade Love is Blind och kanske inte avskydde Paradise Hotel och eh… jamen såna serier? Så är det här en rätt rolig blandning! Och till och med Eric tog sig igenom alla 8 avsnitt och ville se klart den. Det ni! Han hatar normalt sett sånt här. Det är i alla fall 10 pers som är sexberoende som åker på semester i tron att de ska få ligga massor och efter typ 12 timmar får de veta att de 100 tusen dollar som står på spel kommer minska i mängd om de kysser varandra, ligger eller ens onanerar. Hehe. Sen följer fyra veckor av diverse regelbrott men också djupare relationer, och det är både skitroligt, gulligt och rätt knäppt att följa? Vet inte hur jag bäst ska förklara, men skrattade rakt ut flera gånger per avsnitt och grät ett par glädjetårar mot slutet. Helt klart sevärd!

Och det var alles. För den här gången, alltså. Har ni tittat på något ni skulle rekommendera? Jag tittar på allt utom skräck, i princip!

4 svar till ”5 saker att titta på just nu”

 1. Profilbild för Linnéa

  Jag började titta lite på Harry Potter dokumentären men hann aldrig kolla klart den. Så tack för påminnelsen om att den finns. Nu kanske jag får tummen att titta klart på den.

  Jag och maken tittade klart på A series of unfortunate events igår. Det var kanske inte den mest underhållande serien vi har sett men det hade sina ljusglimtar, vilket gjorde det värt att titta igenom alla 25 avsnitten. Det är en serie med både spänning och komedi. Sen finns också re-maken på Sabrina tonårshäxan. Den är betydligt mer läskig och skräckfokuserad än den komiska föregångaren. Men den är samtidigt komisk och driver med den traditionella synen på häxor och magi. Det är inte direkt någon superläskig skräckis men det förekommer en del blod och sagan om ringen-orch liknade figurer. Men blandningen mellan det läskiga, mysterierna och komiken som gör den väldigt sevärd.

  1. Profilbild för Beatrice

   Ja, men titta klart om du inte redan gjort det nu! Tyckte ändå den var helt okej? Kanske hade den fått ha lite mer djup, men absolut bättre än ingen HP-dokumentär, hehe!

   Ska undersöka tipsen också. Har inte riktigt fattat om den nya Sabrina-versionen är mer som den gamla eller inte, så har inte riktigt blivit sugen på den. Men den låter kanske sådär lagom till på gränsen för mig, hehe. Fast å andra sidan så har vi precis bingeat både Lucifer och Sherlock nu de senaste tre veckorna, så eh… inte nödvändigtvis skräck, men absolut blodigt, haha. Men det är verkligen två tips om du missat dem!! Framförallt Lucifer. Åh, det är en så bra serie!

   1. Profilbild för Linnéa

    Sherlock är fantastik, fast jag är inte lika förtjust i den senaste säsongen som de tidigare. Lucifer har jag inte sett ännu men jag har fått den rekommenderad till mig tidigare. Så det kanske är dags att kolla på den nu.

    1. Profilbild för Beatrice

     Ja, jag vet inte jag, jag tyckte nog bäst om säsong 1 och 3 tror jag….? Men Lucifer är så himla bra!! Där gillar jag säsong 2 och 4 bäst, hehe. Säsong 3 är bra för att den är lång, men ibland är den lite väl utdragen kanske. Säsong 1 är såklart också bra, men mina mest minnesvärda avsnitt är i säsong 2 och 4 helt enkelt. Men nu ska jag sluta ranta om Lucifer, heh… Den är himla bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram