Hej hej! Nu blire liveblogg. Jag hade tänkt lägga upp något lite mer poetiskt och fint om dagarna jag spenderat i Falkenberg, men ja. Så hände livet, ungefär. Datorn är fylld, jag fick rensa, och så i omstarten så hände något med Chrome. Ja, alltså, enkelt förklarat har den synkat sig med telefonen typ. Så min historik (och alla mina, för en gångs skull ganska få, flikar) försvann och jag har fått försöka lösa det i stället.

Men ja. Förhoppningsvis kommer det upp något lite roligare jag har försökt planera ihop till imorgon. Vi får se, det hänger lite på datorn och orken i kombination ni vet. Här är i alla fall en bild från när jag åkte hem idag, och dimman låg tjock över alla mindre höjder. Vill så gärna beskriva hur fantastiskt det såg ut när tåget rullade förbi mellan Falkenberg och Halmstad, men helt ärligt är jag helt slut. Kanske en annan gång.

Nej, nu ska jag se om jag kan få tillbaka rätt historik (jag har raderat något och väntat 30 minuter som det stod när jag googlade). Håll tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram