I juli fick vi ett brev på posten med en handstil vi inte kände igen, adresserat till oss båda. Det visade sig vara en inbjudan till bröllop. Ingen mindre än Erics gamla klasskompis Linnéa som skulle gifta sig! Självklart skulle vi gå, i den mån allting klaffade såhär i pandemi-tider. Och det gjorde det faktiskt, så i mitten av oktober var vi på bröllop! Här är några minnesbilder.

Vi tog tåget till Ramlösa, och mötte upp den tredje personen i Erics lilla kompisgäng – Jonathan! Sen letade vi oss de få kvarteren från tåget till lokalen. Där väntade en svinhäftig lokal! Och tipsrunda som hängde i träden och satt fast på diverse platser runt om i rummet.

Men allra först var det dags för vigsel! Med släktingar som kunde titta på från långt bort över video. Mycket fint. Så fina <3

Jag! Alldeles uppklädd. Med loppisfyndad klänning för ynka 60 kronor. Var så himla nöjd när jag provade den och den passade.

Eric och Jonathan! Som jag saknar detta gänget alltså.

Det blev dags för tårta! Svingod var den också, och det var Linnéa som hade bakat allihop. Påminner härmed mig själv om att be henne om receptet.

Sen bad jag Jonathan att ta några bilder på mig och Eric. Och att försöka undvika leksaken där på bilden i mitten, så den fick självklart en egen bild, hehe. Varken jag eller Eric älskar att stå framför kameran, märks det?

Med på bröllopet fanns också två hundar! Klappade absolut mycket på dem för att klara av alla sociala interaktioner under kvällen. Är så awkward när det kommer till helt nya sammanhang. Då är hundar en himla bra distraktion! Och de avslutade faktiskt kvällen, för sen satt vi i ett par soffor och pratade och klappade resten av kvällen tills det var dags att röra sig mot sista tåget tillbaka till Malmö.

Ser fram emot att bjuda in det lilla gänget till oss så snart vi får tillfälle och så snart restriktionerna lättar lite igen. Jonathan har trots allt övergett Skåne för Östergötland. Vi får se vad som händer, men tills vidare var det fint att få ses, att få fira bröllop och att komma iväg lite mitt i allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram