Spellista v1 2021

Gott nytt år! Jag är… här igen? Lite peppad men också lite stressad, ni vet. Jag har en del uppdateringar såklart, men tills vidare får de komma lite pö om pö, så att säga. Först har jag något annat att prata om!

Varje nytt år kommer jag tillbaka hem med tusen idéer i huvudet, inspirerad av allas föregående och kommande år, alla planer, mål och löften som cirkulerar på internet. Någon startar ett nytt konto, en ny blogg, börjar med det ena och andra eller slutar med någon vana de inte gillar. Ni vet hur det är – hela skallen snurrar av allt som vill UT. Så… Att jag alltid drar igång projekt i januari varje år som jag inte kan fullfölja ens ett par månader är kanske ingen överraskning för er som hängt med ett tag, hehe. Så kommer här ett till sånt!

Varje vecka skapar jag en kort spellista med 10 låtar som känns rätt för veckan. Och postar kanske (?) här? Varje spellista får i alla fall en bild för veckan som gått, vilket ju är roligt! Vi får se om jag klarar mer än ett par veckor, men här är i alla fall en spellista för vecka 1 2021!

Ni kommer till spellistan genom att klicka på bilden, eller genom att klicka (här). Och lyssna för all del från början till slut! Eller sätt på shuffle om ni föredrar det. Men tanken den här gången var övergångarna i alla fall. Och i efterhand nästan lite av ett tema i låttitlar och artistnamn för nystarter eller pepp.

Hoppas ni har en fin och lugn första vecka på 2021 och att året blir lite genomgående bättre än det förra! (Om det nu går med allt som redan hänt på mindre än en vecka… suck.)