Spellista v2 2021

Spellista v2 2021

Ny vecka och dags för ny spellista! Jag vet inte om de kommer komma upp/komma till i början av veckan varje gång, eller om jag kommer sikta på onsdagar som nu eller hur jag gör, men faktum är att tio låtar i veckan känns som ett ganska rimligt mål än så länge.

Den här veckan består av dubbla psykologsamtal, en del stickning (sockar!! kul!!), förhoppningsvis några promenader och också förhoppningsvis att jag påbörjar en ny bok eftersom jag läst ut årets första. Och att jag får tummen ur och gör min månatliga backup av telefonen igen, för julen fyllde upp den direkt. Då kan jag också passa på att blogga lite till om årets första bok, kanske!?

Till det känns det som att det behövs lite… halv pepp? Lite lugn? Kanske en blandning man kan promenera till, för det hoppas jag att jag lyckas med majoriteten av veckans dagar nu när det ska bli kallt och soligt. Så med det sagt, här kommer veckans spellista!

Ni kommer direkt till listan genom att klicka på bilden eller genom att klicka (här). Som förra veckan och gissningsvis kommande veckor om inget annat nämns, så är den någorlunda tänkt från första till sista låten, så lyssnar gärna utan shuffle påslaget!

Hoppas ni får en fin fortsatt vecka och att ni kanske hittar en ny låt ni gillar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram