Spellista v5 2021

Veckans spellista! Har egentligen varit färdig sen i tisdags, men jag kände att den här behövde jag lyssna igenom några gånger för att känna in lite mer. För den är… något explicit. Om vi säger så. Rätt många låtar handlar om sex. Mer eller mindre beskrivande, alltså.

För ja, det speglar väl veckans mood rätt bra!? Ägglossning är alltid en spännande period, men eftersom jag inte äter p-piller längre och vi inte är sugna på ett barn just nu, så är det också en vecka av konstant frustration, hehe. Då funkar ju musik som en bra outlet! Så veckans lista är, åtminstone delvis, baserad på den känslan. Och lite annat, såklart. Som ett vagt 90-talstema med fokus på tjejband, typ.

Som vanligt så hittar ni spellistan antingen genom att klicka på bilden, eller genom att klicka (här)! Och som vanligt så funkar den nog bäst att lyssna från början till slut utan shuffle på. Men you do you, såklart!

Hoppas ni har en fin vecka, och att ni också har snö! <3