Spellista v9 2021

Spellista v9 2021

Veckans spellista! Den här veckan var det ovanligt enkelt att sätta ihop den, kanske för att jag är på ett ganska stabilt humör någonstans i mitten mellan glad och sur och deppig. Men jag har också ett behov av att peppa upp mig själv och fixa och greja, framförallt med mitt utseende. Så här är en blandad en, med lite pepp, lite dansant, lite argt och lite… melodiskt? Äh, en blandning helt enkelt!

Just den här veckan hade jag väldigt lätt för att känna vilka låtar som var rätt och fel. Vissa veckor är det enklare än andra, men det är faktiskt så jag gör varje vecka. Testar ett gäng låtar och ser vad som fastnar och känner rätt. Vad som får mig att vilja sjunga med, vilja dansa, som får mig att nicka med i takt med musiken och sittdansa lite i soffan. Oavsett om det är glatt eller argt, jag har alltid en känsla för en låt som passar in för tillfället jag lyssnar på den. Och den här veckan kändes det starkare än vanligt och blev därför enklare!

Som alltid hittar ni spellistan antingen genom att klicka på bilden eller genom att klicka (här)!

Hoppas ni har en fin vecka och att solen skiner lite extra på er! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram