Spellista v10 & v11 2021

Spellista v10 & v11 2021

Jahapp. Så tog livet över och jag fick stå tillbaka lite med bloggen, sånt som händer. Ångesten ökar, skolan har tentavecka, och så har man helt enkelt inte riktigt ork. Så kan det vara, helt enkelt. Eller så var det, för nu har vi varit en vecka i Falkenberg för att passa hus och djur när svärföräldrarna har varit iväg. Och jag känner att orken är på väg tillbaka igen, vilket är skönt. Men jag har faktiskt skrapat ihop några spellistor för veckorna som gått! Så nu ska vi ta en liten titt på dem, såklart.

Vi kan ju börja med förra veckan, vecka 10. Jag hade examination i skolan, mensen kom någonstans mitt i allt, jag fortsatte med mina promenader och så åkte vi hem till Falkenberg i slutet av veckan. Jag vet inte riktigt vad jag var på för humör? Lite kaxigt, kanske? Åtminstone i början av veckan. För de första 3 låtarna var det jag lyssnade på mest, de följande 7 tillkom några dagar senare.

Egentligen är det nog en ganska spretig lista? Och om jag funderar lite var det nog precis så jag kände mig förra veckan – spretig. Så listan för vecka 10, som alla veckor innan den, blev en lista som speglade mitt humör just den veckan. Alltid lika kul att se tillbaka på, haha.

Listan hittar ni som vanligt genom att klicka på bilden eller genom att klicka (här). Ingen särskild preferens i hur man lyssnar på den, tror jag. Jag shufflade den nog rätt mycket under förra veckan.

Och så går vi på veckans lista. Veckan som snart är slut, och som spenderades till typ 95% i Falkenberg. Det vill säga, jag gjorde den ganska sent på veckan och la till de sista låtarna så sent som igår. Men det innebär också att den speglar mitt kanske lugnaste, gladaste jag. En som ser på solnedgången varje dag och gnyr till av njutning och springer ut i bara sockar eller barfota med kameran i högsta hugg för att fotografera ett par bilder. Och om igen om den är mer magisk tio minuter senare.

Men också en lite nostalgisk person. Som hittar gamla favoriter och nynnar eller sjunger med. Sånt som jag lyssnade på när jag var yngre, allt från typ 13 till 18, men som jag kanske inte direkt lyssnat på de senaste åren. Ja, men en sån lista blev det den här veckan. Ganska glad, ganska nostalgisk.

Och ja, även här kommer ni till listan antingen genom att klicka på bilden eller (här)! Och shuffla på vettja, den här passar nog ganska bra som mix-lista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram