Musik

Spellista v12 2021

Spellista! Såhär i slutet av veckan. Den här tog ett tag att få ihop, för jag ville verkligen känna in ordentligt vilka låtar som skulle platsa i listan. Och den blev riktigt bra, får jag säga! Med full känsla av kärlek, vilket är känslan jag gått in i fullt den här veckan. Eller försökt gå in i, i alla fall. För skolan tar såklart en del ork och tid. Men kärlek! Jag har dragit med mig Eric upp från sitt spel för att dansa med mig en stund, vi har umgåtts så mycket vi kunnat och har passat på att gosa tillsammans lite extra. Alltid fint att bygga på sin relation lite!

Och så är det också en lista full med låtar som bara göra mig glad. Som får mig att vilja dansa fram på mina promenader, och kanske får mig att skratta till lite för att jag känner sån grundglädje. Nerifrån magen, ni vet? Kanske är det solen, kanske är det att min kurs i skolan snart är slut, eller kanske är det att jag är mellan ägglossning och PMS-vecka? Ingen vet, men bra känns det i alla fall när jag lyssnar på listan!

Som alltid hittar du till spellistan antingen genom att klicka på bilden eller genom att klicka (här)! Hoppas du ska hitta nån ny låt du gillar, eller kanske en gammal favorit du glömt bort!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sofie 29 mars, 2021 at 16:48

  Men vad är detta för spännande projekt? Gör du spellistor varje vecka?

  • Reply Beatrice 2 april, 2021 at 18:06

   Ja, precis! Hela året, är tanken. En i veckan! Det står mer om idén i inlägget med första spellistan för året <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.