En vlogg! Jag har nog inte filmat något till en sån sen de här klippen som jag hittade nu i veckan. Vi behövde filma till vår examination i skolan och jag letade fram min tio år gamla kamera som jag köpte för att ha med till Siesta!-festivalen. Jag passade också på att gå igenom alla minneskort jag hade liggandes, och wow! Där fanns det absolut roliga saker. Som de här klippen! Så när jag hade klippt ihop filmen till skolan och vi slutade tidigare än planerat, så fick jag för mig att jag skulle klippa ihop alla klippen till en liten vlogg! Och det är precis vad jag gjorde. Så här, en kort vlogg filmad i maj 2017:

Det var egentligen inte mer än så. Snart är det vår igen! Snart blommar äppelträden i Pildammsparken, och snart är det rimligt att spontanköpa en glass att äta på promenader i solen. Inte långt kvar, inte långt kvar alls. Vi håller ut ett tag till va? Glad påsk en gång till, och hoppas att ni har en fin en! <3