Om Mig/About Me

Välkommen till min blogg! Här kan du läsa lite om vem jag är och vad jag gör, samt vad jag vill med den här bloggen.

Welcome to my blog! On this page you can read about who I am, what I do, and what I want with this blog. English down below!

jag i köpenhamn

Vem är jag?

Jag heter Beatrice Hallberg, är tjugotre år gammal och bor i centrala Malmö tillsammans med min fästman Eric. Om vi tittar på vad jag gör, så pluggar jag på Malmö Högskola, och om lite drygt två år är jag utbildad förskollärare med musikprofilering!

Saker jag gillar:  Fotografi, matlagning, skapande, inredning, minimalism, feminism och att leta reda på nya platser att älska i Malmö.

Kort sagt är jag en kreativ person som gillar att få utlopp för kreativiteten genom en mängd olika tekniker och praktiskt skapande med händerna!

akvarell och flytande bläck citat om kreativitet det är alltid tid för fika!

Vad gör jag annars då?

Hösten 2015 började jag alltså plugga till förskollärare med musikprofil på Malmö Högskola. Det är min huvudsakliga sysselsättning största delen av året, och utöver det har jag alltså den här bloggen. När jag inte pluggar eller jobbar med bloggen så är jag just nu mitt uppe i att inreda vårt hem. Vi flyttade i årsskiftet och har nu ett alldeles eget förstahandskontrakt, och en ny lägenhet att få ordning på!

jag bakifrån på Hovs Hallar

Vad handlar bloggen om? Vad kan jag hitta här?

Här på bloggen försöker jag hålla mig till vad många nu börjat kalla Kreativ Livsstil. För mig innebär det att jag försöker fånga min vardag på ett kreativt sätt, men också att jag delar med mig av det kreativa jag skapar. För mig är bloggen en sorts bildfylld dagbok, och jag försöker blanda högt och lågt i den mån jag kan.

Vacker konst på Makeriet i Malmö

Utöver min vardag i Malmö som jag gärna delar med mig av, så hamnar här även en del om Falkenberg. Där är både jag och min fästman födda och uppvuxna, och därför åker vi dit titt som tätt! Från Falkenberg brukar jag dela med mig av mina favoritplatser, samt av alla firanden som vi oftast åker dit för. På sommaren hamnar här ofta mer om Falkenberg, eftersom det är lite av ett sommarparadis.

pärlbroderi material

Monthly Makers är en stor del av den här bloggen! Kortfattat är det jag och 11 andra grymma bloggare som varje månad skapar utifrån ett tema. Varje månad är en av oss värd, och sista dagen i varje månad finns en sammanställning på vad vi + ni har skapat på temat den månaden! Du kan läsa mer om Monthly Makers här.

min fästman i London

Annars kan här komma upp en och annan guide, massor av tips på saker jag gillar, en hel del bilder på killen här ovanför, och så en del om mina växter! Sen jag flyttade hemifrån har jag blivit lite av en crazy plant lady, så självklart får det plats här på bloggen. Och så mycket, mycket mer, såklart!

blommor som slår ut

Sista tankar?

Om du vill kontakta mig, så görs det enklast genom mejl. Du kan kontakta mig om vad som helst, samarbeten, frågor, tankar eller feedback. Skicka bara iväg ett meddelande till:
blogg@beahallberg.se

Jag hoppas du ska trivas här med mig!

jag äter pizza på vårt hostel i London

Who am I? And what can I find on this blog?

My name is Beatrice Hallberg, I’m a twenty-something living in Malmö, Sweden with my fiancé. I study to be a pre-school teacher, and in two years I’ll be ready!

Some things I like: creativity, photography, art, painting, feminism, plants, interior design, cooking and Malmö.

min fästman på restaurang

I like to picture this blog as a Creative Lifestyle blog. I share mostly my everyday moments in Malmö, and try to share as much of the creative things I do as possible. When not in Malmö, I’m often in Falkenberg, where my parents live and where I grew up. It’s a small summers paradise on the Swedish west coast, and I’ll post regularly about my favorite spots there too.

penslar och färg på tallrik

I’m also a part of the creative challenge Monthly Makers. It’s a challenge where 12 bloggers host a month each, and then create something on a theme. The last day of each month you can find a summary of everything we + you have created that month! You can read more here.

Apart from that, there’ll be a lot of plants, guides and tips on things that I enjoy here. And you’ll probably find a lot of fika, which is the Swedish word for coffee and a cake in the company of others.

kompis som äter äppelpaj med vaniljsås

Anything else? Contact information?

You can always reach me by sending an e-mail to:
blogg@beahallberg.se

Hope you’ll like it here!