Vecka 5 ur telefonen

Jag är så himla trött. Att sova med hund i sängen må vara mysigt, men någonstans tror jag att min hjärna jobbar hela natten. För att den liksom har i åtanke att hunden är där, och att det är jamen… ovant, eller nåt. Oavsett vilket, så hjälper det inte att han väcker mig på morgonen när Eric åker till jobbet. Så trött. Men! Nu är det bloggdags igen. Och vi ska titta på förra veckan i stället.

Jag har bland annat målat innehåll till ramen jag köpte i Åkarp, och har poseat i spegeln och visat upp en nygammal t-shirt på insta stories. Ny för mig, alltså. När jag kom hem insåg jag att den luktade av en gammal kärleks parfym, så eh… den fick åka i tvätten rätt direkt, haha. Men snygg är den!

Har också läst en del, som vanligt. Bland annat dessa två! Mer ingående recensioner kommer inkom kort. Men jag föredrog helt klart den ena över den andra, om vi säger så.

Gick också en del på loppis! Köpte kappan som jag skrev lite kort om här. Och lämnade den stickade tröjan (trots jättefin!) eftersom den kliade redan innan jag tog på mig den, tyvärr. Synd, för jag gillar verkligen snittet. Och kappan har visat sig vara en sorts superfynd, så jag är jättenöjd!! Ännu mer än jag redan var, alltså. Hittade på Björkå frihet på Lantmannagatan.

Åkte också ut till min favorit – Erikshjälpen! Hittade en tavla (och lite annat) och åt en våffla för att inte kollapsa av hunger innan jag åkte hem. Första våfflan på säkert två år, alldeles lagom. God var den också, tack och lov!

Här är lite gott som vi ätit i veckan. En pestokyckling-rätt som vi hittade när vi testade att äta LCHF nån vecka (och sen gav upp pga pasta är så himla gott). Och en fisksoppa!

Och så blev det helg, och vi skulle ta emot Alves. Så vi städade lägenheten rätt rejält, och sen satte vi oss i fåtöljerna och njöt en stund innan Erics föräldrar kom med hunden. Både pizzalunch och en kopp te hann vi med innan de skulle vidare!

Och sen gjorde vi mest sånt här resten av helgen. Gosade hund, alltså. Han är skvatt omöjlig att få med på vettiga bilder, men gullig är han i alla fall!

Och det var delar av den veckan. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en stund innan jag släcker. Förhoppningsvis får jag sova lite bättre i natt. Annars får jag det i slutet av veckan, tack och lov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram