Jaha, nu sitter jag här på kvällen och tvingar mig själv att skriva ett inlägg. Är så trött att jag nästan vill sova redan, fast klockan inte ens är åtta. Idag har vi nämligen städat rätt grundligt. Eller ja, rensat, städat, grejat. Jag vet inte vad jag ska kalla det riktigt. Jag har gått igenom högar med saker, blandat från mitt skrivbord och lådorna jag tog med mig hem från Falkenberg i somras. En hel del ska i minneslådan nämligen. Eller ja, det blev minneslådorna. För den första blev fylld. Om jag har många saker? Nejdå, inte alls.

En bild från ett gammalt Monthly Makers-tema från 2016.

För en stund sen sa jag till och med till Eric att jag var sugen på att slänga allt i en stor sopsäck och bara skita i det. Men att jag vet att jag skulle ångra mig resten av livet om jag gjorde så. Just nu är jag bara så trött på saker överallt att det känns löjligt att ha så mycket saker. Mest av allt vet jag liksom inte var allt ska få plats. Men någon gång har det ju varit städat i hela lägenheten. Jag minns bara knappt när det var sist.

Ännu en bild från Monthly Makers tema Leksaker.

Men så blir jag också så trött av att städa och rensa såhär. Att ta hundratals små beslut en hel dag är verkligen jobbigt. Oväntat jobbigt, trots att jag vet hur trött jag blir av att rensa saker. Men det är vad som väntar i veckan också. Utöver skolarbete alltså. Men jag har bara tre schemalagda lektioner, så lite städning ska jag nog hinna med också. Och ingen prokrastinerar bättre från plugg än jag, minsann! Så lägenheten lär väl vara skinande ren redan på tisdag.

Men nu får jag väl avsluta det här. Jag ska stänga ner alla tekniska prylar en stund tror jag. Läsa lite kanske, eller fortsätta virka på filten. Ska påbörja ruta 14 nu, minsann! Hoppas ni har en fin och trevlig kväll, och en bra kommande vecka. Vi hörs imorgon i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram