Jaha, då hände det. För första gången hittills, så glömde jag att blogga igår. Eller snarare, trodde att jag hade gjort det. För jag tänkte så starkt på morgonen att jag skulle. Och så lagade jag lunch i stället och åkte till skolan och sen var jag så trött när jag kom hem att jag inte satt vid datorn. Så fick ni en snabb recap av gårdagen också.

Igår var första dagen med en helt ny klass i seminarieform, eftersom jag blev så yr förra veckan och missade ett. Och den nya klassen (som jag bara går med den här kursen) känns väl rätt okej. Hamnade i en diskussionsgrupp med tre andra tjejer som var trevliga. Vi får väl se efter nästa veckas två litteraturseminarier om jag lärt känna någon lite bättre.

Idag städar vi igen. Eller ja, rensar i källaren. Just nu har vi paus, eftersom vi just ätit lunch. Eric åkte iväg med ett par påsar skänk, och jag ska ta itu med ett par av de sista lådorna som ska gås igenom. Annars handlar det mest om att få ner allt i källaren igen och stapla på ett sätt som fungerar bättre. Så att saker som behöver användas oftare står lättåtkomligt, till exempel.

Och jag får erkänna att jag, trots att jag var lite skeptisk till en början, är väldigt glad för att vi köpte in fula plastbackar till källaren. Det blir så mycket enklare att se vad man letar efter, och de är enklare att stapla än bananlådorna. Och så håller de ute fukten, vilket också kändes väldigt viktigt. För nu ska jag köra ner ett gäng tyger hade jag tänkt. Sånt som jag inte använder just nu och som inte får plats. Det ska bli skönt med lite ordning nere i källaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram