Asdgfhgjhra, ungefär så skulle jag beskriva mitt humör idag. Jag vet inte riktigt vad det handlar om, för jag vaknade och kände mig rätt okej. Men så gick dagen och humöret har bara flippat fram och tillbaka hela dagen. Humörsvängningar deluxe, med andra ord. Skitroligt.

Men det har faktiskt varit en ganska fin vecka, och jag önskar att jag kunde visa den i sin helhet antingen genom mobilen eller kameran, men det kan jag inte. Däremot har jag fångat delar av den i mobilen, och de tänkte jag visa såhär idag.

I måndags tog jag till exempel en fin promenad, som jag bloggade om här. Hittade en massa vackra byggnader i olika skick, och det var så skönt att bara promenera en bit.

Och Eric kom hem efter en omväg från jobbet, med favoritblommor som han satte i vas. Hjärtegullet. Placerade vasen på mitt sängbord och tyckte den var extra fin dagen efter när en av blommorna verkligen slagit ut.

I tisdags åkte jag in till skolan i duggregn, och ljuset var så vackert hela vägen. Som här när jag väntade på bussen, t.ex.

I torsdags vaknade jag 5.40 på morgonen av mig själv, så jag satte mig med täcke och raggsockar i nya fåtöljen. Och tog med mig virkprojektet och började fästa trådar efter tips från Alicia att göra det direkt. Redan värt det, tack för tipset! Guld värt, verkligen.

På torsdagens föreläsning passade jag på att virka lite i pausen (och mot slutet när jag inte behövde anteckna mer), och hann virka nästan två hela rutor! Det börjar gå fort nu. Jag avslutade de påbörjade rutorna på kvällens syjunta sen, men den fastnade inte på bild i telefonen alls.

Och så firade jag livets skor, som jag bloggade om här. Hade såklart på dem dagen till ära, och tycker de passar lite extra bra med kjolen jag sydde till Sybingon i somras. Ska ha den hela hösten och vintern också. Älskar den verkligen jättemycket! Ska bara skaffa ett par varma strumpbyxor så jag slipper gå barbent varje gång jag vill ha den, haha!

Och så igår, när vi tog tag i källaren. Igen. För vi gjorde en rejäl rensning i våras nån gång, men då upptäckte vi också att några bananlådor möglat i botten. Inte superbra, eftersom vi förvarar en del saker vi vill ha i framtiden där nere. Typ trasmattor och sånt. Så förra veckan köpte vi in ett lass med fula plastbackar, och igår la vi ner allting i dem i stället. Gick iväg med ett par kassar med skänk. Och nu är källaren fylld igen (betydligt mer än på bilden), och allting är förhoppningsvis bättre skyddat mot fukt och annan skit!

Och det var den veckan det. Imorgon börjar en ny, och jag hoppas att den blir fin den med. Har två litteraturseminarier t.ex. Men jag tror att det kommer gå fint. Håll tummarna för att jag hamnar i en bra diskussionsgrupp och att alla som kommer till seminariet faktiskt har läst artikeln som ska läsas!