Det var ett väldigt bra tag sen den här list-formen cirkulerade här på lille bloggen, men nu är det dags igen tycker jag. För det är ett så bra format, som är snabbt och enkelt för mig att skriva, men som samtidigt innehåller nåt vettigt och som jag tror och hoppas kan vara lite kul att läsa. Så här är fyra korta listor, och fyra saker som hänt på sistone i bildformat. Den här veckan är näst sista veckan på examensarbetet innan det ska skickas, så efter det är jag förhoppningsvis äntligen lite ledig igen! Eller ja, ledig. Men ledig nog att kanske hinna blogga igen. Nu: lista!

Från när jag vandrade en sträcka av Skåneleden tillsammans med Just Wanna Have Fun för ett par helger sen! Du kan läsa mer här, och mitt eget inlägg kommer så fort jag har mer tid igen.

fyra saker jag ska göra idag
fortsätta skriva examensarbete
ta min tredje och fjärde dos av förberedande laxering inför tarmsköljning
virka ett par bomullsrondeller
läsa några kapitel till ur Eat Pray Love

När jag vaknade för ett par veckor sen av någonting, vet inte om det var smällen eller chockvågen, men smällde gjorde det i alla fall på hörnet ett kvarter bort. Sen kunde jag inte somna om, och det kom både polis och brandkår som spärrade av vägen bort mot Nobeltorget.

fyra veckoplaner
skriva så mycket som möjligt på examensarbetet
göra min fjärde koloskopi i Lund
ha näst sista handledningen av arbetet, efter nästa igen får vi rött eller grönt ljus för opponering
förhoppningsvis gå på loppis i helgen

Är en del i Lund i samband med arbetet (för att min skrivpartner bor där), och en av dagarna hann jag förbi en snabb sväng till Botaniska Trädgården och hann spendera en kortis inne i växthuset innan de stängde. Fint!

fyra saker jag lyssnar på just nu
min lista med allt jag nånsin sparat i en lista på Spotify
On the Ledge-podcasten
Billgren Wood-podcasten
När Eric spelar TV-spel, perfekt bakgrundsljud när man virkar!

Köpte den här för typ ett år sen, men den mådde inte alls bra och alla stjälkar utom en dog. Men nu skjuter den nya blad så det bara skriker om det igen! Jätteglad för det, för det är en absolut favorit. Philodendron scandens, på latin.

fyra saker jag önskar mig just nu
att examensarbetet blir färdigt
att tarmsköljningsmedlet inte smakar pelargon i år igen
en härlig sommar
pengar, tack. det är så himla jobbigt att inte ha några.

Om ni är nyfikna på hur jag svarat på ungefär samma frågor förut, så svarade jag senast på listan i juli 2017, juni 2017 och februari 2017. Men nu tänker jag alltså att den ska bli mer frekvent, för att ni ska få hänga med lite mer bakom kulisserna och inte bara genom de ordnade inläggen. Bra va!?

2 svar till ”fyra gånger fyra plus fyra saker #4”

  1. Profilbild för Linnéa

    Hoppas allt gått bra med examensarbetet! Vad är det du virkar på? ?

  2. Profilbild för Sofie

    Vilken bra mini-lista! Perfekt för att uppdatera på ett snabbt men intressant sätt! Jag kanske ska testa också..? ^^ Hoppas att examensarbetet går bra och är klar snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram